Företag

Företagets största resurs är de anställda och det är därför av största vikt att värna om deras hälsa. Sjuk personal är dyrt och det drar ner stämningen om sjukskrivning sker ofta och länge. För att en person skall kunna utföra ett arbete med maximal prestation krävs en viss kondition och styrka. Detta för att personalen inte ska skada sig samt att de ska orka arbeta på en hög nivå en hel arbetsdag.

Många företag satsar idag på någon form av friskvård. Dock utan att få det resultat man hoppats på.  Oftast individ anpassar man sällan friskvården vilket jag försöker att göra. Tex är man 50+ så är nog ej det bästa att lära sig att springa eller hoppa. Utan att fungera i vardagen och ej ha ont.

Varför inte förebygga onda axlar och ryggar med träning som går utföra snabbt, enkelt och ger otroligt bra och  långvarigt resultat. Sitter man mycket still vid en dator behöver man träna vissa små muskler i axlarna, skuldror samt rygg och mage för att bli starka. 

Läs mer i PDF-format

Egen träning på företaget

Jag kommer ut till er på företaget och tränar er som har ont eller krämpor i axlar/nacke. Vi tränar i en liten grupp och lär oss hitta alla djupa mag/ryggmuskler. Tränar även på att få cirkulation i axel och nack muskler. Allt för att få bort värk.

På detta vis hinner ni med det på dagtid. Träningen tar ca 30 minuter och inga vikter används. Väldigt fokuserat på att hitta och aktivera rätt muskler i de utsatta smärt området. 

Precis som massörer som kommer till företag gör jag det också. Skillnaden är att jag kan träna flera på samma gång. Vilket märks på priset. Jag behöver inte så stor plats, oftast brukar alla företag ha ett konferensrum eller liknande där vi kan vara.

Vad kan jag på kroppskontrollen.se göra för Er?

Jag kan:
 - Utforma träningsprogram (individuella, går även att få på film)
 - Träna upp personalen på plats så värk minskas och försvinner
 - Komma ut till ert företag och hålla i olika träningspass utifrån de förutsättningar och behov ni har 
 - Förebygga skador och värk
 - Se över ergonomin utifrån ett anatomisk perspektiv
 - Se över hur de anställdas fysiska hälsa i musklera är  
 - Genom att motivera och inspirera er personal till en hälsosammare livsstil. Förebygga sjukskrivningar och öka effektiviteten på arbetsplatsen då en friskare och hälsosammare personal mår bättre, fokuserar bättre och producerar bättre.

Kontakta mig för mer info!