Referenser från kroppskontrollen, mammagympa och onlinePT

2016-10-10

Stort tack till Haninges bästa PT Nicklas Nick Ländqvist! 💪🏼😅
Kul och galet jobbigt pass igår. Jag kan varken gå i trappor eller lyfta ett glas idag, men det är det värt!! 

2015-11-20 

Kan varmt rekommendera mammagympa för alla sorts mammor. Övningarna är lätta att förstå och filmerna är väldigt pedagogiska. Med en viktminskning på nästan 23kg och -30cm runt kroppen på 4v, ser jag med spänning fram emot fortsatt träning mot ett hälsosammare och starkare liv!//

Rebecca 2 barns mamma 29 år

2016-12-01

Helt underbar känsla att med magträning slippa ryggont. Finns även hopp för minskad inkontinens.//kvinna 46 Vattenfall 

2015-10-20 

Bra och motiverande träning! Skönt att övningarna går att göra samtidigt som man kan aktivera sitt barn på olika sätt. Antingen bara genom att ha det bredvid sig eller som i flera övningar där man rent av kan använda barnet som extra vikt. Hoppa på mammas mage är en av favoriterna hos dottern under passets gång..!!

//Josefin 34 år mamma till en 10 månaders dotter

2015-11-26 

Bra och stärkande övningar och ofta går det bra att använda bebisen som vikt så det blir roligt både för mamma och bebis..//camilla

2015-11-24

Jättebra träning för kroppen efter graviditeten! Bra instruktioner så att alla övningar görs effektivt. Att bebisen är med är ett plus:)/Anna

2 veckor med onlinept.eu
Efter 2 veckor med onlinept.eu kännes kroppen mjuk och medgörlig. Blir inte lika trött av att göra saker. Framförallt finns lusten att vilja träna och röra på mig. Jag flåsar ej när jag går ut med hunden . Men det bästa av allt. JAG SLIPPER TA MINA INSULIN SPRUTOR
På 2 veckor har jag tappat 
-2,8 kg 
-4 cm i magen 
-3 cm på låret 
-1 cm på armarna.

Så lycklig..

//mona 43 år 
Ekonomi avd mår bättre
2015-05-15
Då vi under en lång tid haft flera kvinnor på ekonomiavdelningen som har klagat på onda nackar, ryggar, axlar, höfter m.m .
Bestämde vi oss att ta in Nicklas för att se vad han kunde hjälpa oss med. 
Resultatet märktes redan efter några veckor när flera kunde sova hela nätter, blev piggare och slapp smärtan.

Vi kan varmt rekommendera Nicklas som företags PT

Restate AB
Klarar spela Golf
De senaste åren har jag inte kunna göra det jag gillar. Spela golf. Kroppen har värkt och jag har varit svag. Sedan 8/1-2015 har Nicklas kommit hem till mig 2 dagar i veckan och vi har tränat innan jag åkt till jobbet. Vilket har resulterat i att senaste golfresan gick att genomföra. Blivit starkare i kroppen. Fått mkt bättre balans. tack Nicklas

Gunnar Andersson 78 VD Gunnar Andersson & Co
Älskade Core Pass
2015-02-15
Jag minns första gången jag gick på dessa pass och jag låg bokstavligen och grät hemma efter för att jag hade så fruktansvärt ont i ryggen och höften på ställen jag inte trodde man kunde ha ont i.
Jag har fått bra hållning, mindre smärtor i svank och knän och får sällan låsningar i ryggen! Tack NICKLAS! Utan dina pass och teknik samt ditt sätt att lära ut så hade jag aldrig sätt ut som jag gör idag, genom passen har jag lärt mig att de handlar mer om teknik än någonting annat. Ni som inte tränat på dessa pass med just Nicklas har ju garanterat missat nått! Tro mig. Ja tycker synd om er.

Emelia Teresia Rosell
2 barns mamma Som tappat 30 kg
Friskvård med mervärde
2014-04-01
Vi har använts oss av Nick under en period av 3 år och vår hälsa har blivit bättre gällande de besvär som hade när vi påbörjade behandlingen.  Idag har de som haft ryggont nästan ingen värk kvar och blivit starkare i både bål och rygg.Friskare personal blir gladare personal.Träningen har gjort att behandlingar och kostnaderna hos kiropraktiker har minskat och nästan försvunnit. Vi kan varmt rekommendera Nick.

Categori Data Ab  Christer Ferm  
Carl-Magnus Hagberg vd Mevex
Jag har sedan barnsben klarat mig från värk i rygg och nacke, men på senare år, efter mycket tid vid skrivbord och bakom dataskärmar, kom ryggskottet som en blixt från klar himmel. Efter den händelsen har jag insett behovet av träning i allmänhet men med ett skrivbordsjobb även att behovet i synnerhet handlar om rygg-bål och nacke. Jag fick det jag behövde hos Nicklas, hans träning stärkte min rygg på ett utmärkt sätt. Redan efter någon månads träning kunde jag känna skillnaden, särskilt på kvällen efter en lång arbetsdag. Jag har rekommenderat denna träning till alla våra anställda på Mevex, både för deras egna välbefinnande men även för att på detta sätt skapa en god arbetsmiljö på kontoret.

/Carl-Magnus
Åse Förskollärare
Jag har haft Nick som PT i drygt fyra år. Jag upplever att jag har blivit betydligt starkare i mage och rygg vilket jag har stor nytta av i mitt yrke inom förskolan. 
Jag har haft stora problem med kraftig spänningshuvudvärk samt med en smärtande, krånglande höft. Nick har lyckats hitta olika övningar som har gjort att jag idag är i stort sett fri från besvär. 
Jag tycker att Nick är mycket skicklig på att läsa av "kundens" dagsform och lägga upp ett pass som ligger på rätt nivå, han läser av och är flexibel. Jag kan varmt rekommendera Nick som PT.

/Åse